Vino Santi en zijn Spaanse wijnen.

Het begon allemaal in de jaren 2000…

De passie voor de Spaanse gastronomie had ik van thuis uit al meegekregen.
Na het lezen van een advertentie ben ik 2003 ingegaan op een job als zelfstandige Spaanse wijnverkoper in bijberoep. Ik combineerde de opdracht met mijn job in het onderwijs. Tijdens de eerste jaren heb ik mijn weg moeten zoeken doorheen de Spaanse wijnregio’s. Het waren leerrijke jaren, maar in 2006 ben ik helaas moeten stoppen vanwege medische redenen. In 2008 heb ik de draad opnieuw opgepikt, nadat onze klanten bleven vragen waarom we zelf niet in de wijnen begonnen. Ik had een reis gepland doorheen Spanje. Met mijn echtgenote Bernadette en mijn zoon Elias doorkruisten we heel Spanje en bezochten we tal van Bodegas. Een nieuwe start. De basis van ons assortiment werd gevormd en een nieuw familielid kregen we erbij. Uit de Rioja brachten we niet enkel wijnen mee maar ook onze hond. Een vondeling en kreeg de naam “Rioja”.
In 2010 werd Vino Santi bvba opgericht. In de eerste jaren na de oprichting organiseerden we degustaties en hadden we onze webshop. Ondertussen is deze ook vernieuwd. Pas in 2012, na een lange zoektocht zijn we in Aartselaar beland met onze fysieke winkel. In de jaren die hier op volgden, heb ik de nodige bijscholingen gevolgd. Daarnaast kwam Bernadette in 2014 in de zaak werken. Na vele jaren ervaring hebben we ons assortiment verder uitgebreid en verbeterd. Nog steeds proberen we samen te werken met kleine innoverende familie wijnhuizen. Hierbij staat het verder werken aan de lange termijn relaties met onze wijnboeren centraal. De wijnwereld staat nooit stil en kent voortdurend een evolutie met veranderingen, vernieuwingen, ups en downs. We hebben nieuwe vrienden gemaakt, nieuwe regio’s ontdekt, onze gastronomie is verrijkt,…

De wijn ontstaat uit de natuur, wetenschap en geschiedenis. Het is de passie die ons vandaag zover heeft gebracht.

 

Afbeelding
Afbeelding

Vino Santi is invoerder van Spaanse wijnen die geselecteerd zijn uit kleine tot middelgrote wijnhuizen met een lange traditie en een beperkte productie. Hierdoor kunnen wij bijzondere kwaliteitswijnen aanbieden.

Onze visie is om de mensen te verrijken met eerlijke prijs/kwaliteitswijnen. De mensen de mogelijkheid te bieden om een gepaste wijn te serveren bij elke gelegenheid.

Lees meer over ons

Gratis levering binnen een straal van 15 kilometer bij aankoop van 6 flessen.
Externe video URL
  • Bijzondere en eerlijke prijs/kwaliteitswijnen
    Een gepaste wijn bij elke gelegenheid
  • Gratis levering vanaf 6 flessen
    In een straal van 15 kilometer