MACARONESIAN WHITE GIN

macaronesian
€ 47,80
Op bestelling
Categorie
Alcohol %
40.00
Inhoud
0.70 l
Dankzij zijn aanwezigheid bij alle feesten...

Informatie MACARONESIAN WHITE GIN

Dankzij zijn aanwezigheid bij alle feesten is Macaronesische Gin White het vlaggenschipproduct van het huis geworden en is het de eerste Premium Gin van de Canarische Eilanden.
Onze filosofie is gebaseerd op ambachtelijke productie, om zo een Premium Gin van de Canarische Eilanden voor de wereld te bereiken.
De stranden, de zee en ons klimaat hebben ons geïnspireerd tot het creëren van een unieke gin met attitude en elegantie.
De fusie van op de Macaronesische eilanden geoogste botanische producten en water uit de vulkanische galerijen van de Canarische eilanden maken van Macaronesian een evenwichtige Gin, gemakkelijk te combineren met premium tonic en citrus, ongedwongen en zacht in de mond.
Macaronesian White Gin is de eerste gin van de Canarische Eilanden die een prijs heeft gewonnen op de International Wine&Spirit Competition in Londen, waar hij twee jaar achtereen de Silver Outstanding award heeft gekregen, en de bronzen medaille op de San Francisco World Spirit Competition.

Dit is een evenwichtige, kleurloze gin boordevol fijne, Mediterrane aroma's. Fris, subtiel, smaakvol en evenwichtig in de mond.
Garnituur: een takje verse munt, zoethout en zeste van limoen

Tonic: Schweppes Premium Tonic of Indi Tonic en garneer met muntblaadjes.