Degustaties

DegustatieruimteKun je genieten van een wijn? Maar door het groot aanbod op de markt moeilijk kiezen. Ontdek dan de wijnen die je kunnen bekoren door ze te proeven.

 

Vino Santi organiseert in onze kluis een wijndegustatie op maat. Tijdens het degusteren vertelt men u het verhaal van elke wijn. Wij schenken u een 6-tal wijnen uit verschillende regio’s. We begeleiden de wijnen met verse tapas. Wijn proeven in een ongedwongen sfeer wordt een ware belevenis.

 

Een wijndegustatie wordt op zaterdagmiddag (14u00-18u00) tijdens de openingsuren georganiseerd en vereist een deelname van minstens 4 personen. De prijs per persoon bedraagt 30 euro met tapas.

 

Indien u een persoonlijke vraag heeft of nog meer te weten wilt komen omtrent onze wijnen, maak dan gebruik van de onderstaande contactfiche of bel naar +32 (0) 3 337 97 79.

 

We willen u graag informeren dat als u een reservering maakt voor een wijndegustatie en deze op de dag van de afspraak annuleert, we de kosten van de degustatie in rekening zullen brengen. We begrijpen dat er soms onvoorziene omstandigheden kunnen optreden, dus als u een reservering wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te bespreken. We hopen dat u begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om de beste ervaring voor al onze klanten te bieden en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een onvergetelijke wijndegustatie.

Personalia

Vraag