GIFTBOX HLDH 2 FLESSEN C+R

GBHLDH2
Crianza en Reserva
€ 31,80
Op bestelling
Categorie
Inhoud
0.75 l (2x)
2 flessen wijn in geschenkverpakking: 1x HLH Crianza, 1x HLH Reserva

Wijnfiche GIFTBOX HLDH 2 FLESSEN C+R

Als u niet kunt kiezen tussen onze Crianza de López de Haro en Reserva, maken we het u gemakkelijk: neem een kist met beide wijnen. De Crianza, een bestseller die nooit faalt en in elke situatie goed combineert; en de Reserva, een wijn die we vijf jaar lang in eiken vaten hebben vertroeteld.

Heeft het echt een introductie nodig? De nieuwe Rioja-klassieker is een wijn die even geschikt is voor een bruiloft, een maaltijd met de familie of een praatje met vrienden. Soepel, rond en zeer gemakkelijk te drinken. Hacienda López de Haro's bestseller die nooit faalt.

Wanneer je een wijn maakt met druiven geselecteerd uit oude Tempranillo wijngaarden en deze vijf jaar in je kelder vertroetelt, is het normaal dat het goed uitpakt. Het enige nadeel dat we zien in deze Reserva is dat je altijd wilt herhalen, en herhalen, en herhalen...

 

Vinificatie
Hacienda López de Haro Crianza is een ronde, vriendelijke en expressieve wijn gemaakt van Tempranillo, Garnacha tinta en Graciano druiven, 18 maanden gerijpt in Franse en Amerikaanse eiken vaten.
Hacienda López de Haro Reserva is een van de wijnen die bij Bodega Classica worden geproduceerd volgens een klassieke filosofie, maar met een moderne twist. Het is een nieuwe klassieker die de wijntraditie van La Rioja combineert met nieuwe trends.
De Reserva is een ronde, vriendelijke en complexe wijn gemaakt van de rassen Tempranillo en Graciano, met een klassieke rijping van 20 maanden in Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten. Deze wijn wordt op het optimale moment op de markt gebracht na een rustperiode van meer dan vijf jaar tussen vat en fles.
Smaakimpressie
De Crianza is een intense wijn met een granaatkleur en een aangenaam aroma met hints van rijp fruit. In de mond is hij zacht, expressief en elegant, waarbij het fruitige karakter perfect in balans is met de tonen van het vat.
De Reserva heeft een robijnrode kleur met een roodbruine rand die zijn lange rijping op vaten en flesrijping verraadt. In de neus: krachtige, primaire aroma's van rijp fruit, complexe kruidige en balsamico toetsen en een lichte hint van vanille. In de mond: evenwichtig, rond en smeuïg. Zachte, rijpe tannine en een elegante afdronk.
Categorie
Inhoud
0.75 l (2x)
Externe video URL