GIFTBOX HLDH 2 FLESSEN C+R

GBHLDH2
Crianza en Reserva
€ 31,80
In voorraad
Categorie
2 flessen wijn in geschenkverpakking: 1x HLH Crianza, 1x HLH Reserva

Informatie GIFTBOX HLDH 2 FLESSEN C+R

HLH Reserva
Uit San Vincente de la Sonsierra in de Rioja Alta. Een wijn die gedurende 20 maanden heeft gerijpt op Frans/Amerikaanse eik. Tijdens de rijping heeft de wijn ieder trimester een soutirage (methode van filtering) ondergaan. Hiermee behoud men de natuurlijke karakteristieken van de wijn. De wijn werd geklaard met eiwitten (traditioneel). Na de wijnbotteling (vullen van de fles) zal de wijn nog 2 jaar mogen rusten vooraleer hij de bodega mag verlaten.
De kleur van de wijn bekomt een robijnrode kleur door de evolutie. In de neus komen aroma's van rood fruit, specerijen, leder en een lichte toast van eik. In de mond ontplooit zich de complexiteit van de wijn en aroma's van rood fruit, vanille en kruiden. Hij eindigt zeer aangenaam met een zekere volheid. Herkenbaar voor een elegante Riojawijn.
Tempranillo en Graciano
Combineer met een hartelijk gerecht, wild, stoverij, grillades,harde kazen of om te genieten.

HLH Crianza
Een intense kleur en een aangenaam aroma met vooral rijp fruit. In de mond is hij zacht, expressief, elegant. Hij combineert heel goed het fruitig karakter met de houttoets van het vat waardoor hij perfecte in balans is. Deze wijn heeft 18 maanden gerijpt op Franse en Amerikaanse eiken vaten.   Druiven zijn afkomstig uit verschillende wijngaarden van de Rioja Alta. Er wordt 2 jaar gewacht tussen het bottelen op fles en het in omloop brengen van de wijn. 91/100 bij Robert Parker!
Tempranillo, Garnacha tinta en Graciano
Combineer de wijn met gegrild vlees (steak,entrecote), gekruid varkensvlees, gemarineerde kip, gegrilde groenten.