Una copa de Vino, por favor.

Spaanse herfstproeverij, samen met Spaanse wijnboeren.

Onder het motto: “ We moeten met z’n allen besparen, water toch?” stel ik onze 10e herfstproeverij voor. In deze editie gaan we voor meer verbruik. Meer dan 60 wijnen te proeven uit verschillende wijnregio’s van Spanje. De wijnen die u kan proeven worden toegelicht door de wijnmaker zelf. Je ontdekt niet enkel de wijnen maar ook hun verhalen. De wijnmakers die je al zeker mag verwachten zijn:

  • Pere Mata van het wijnhuis Mata i Coloma, authentieke cava van een kleine wijnboer.
  • Fiona Fisher van het wijnhuis Laurona uit Montsant. Een vrouw met visie en leerling van René Barbier.
  • Pepe Marco van het wijnhuis La Dolores uit Calatayud. Voor wie deze mythe nog niet kent.
  • Arne van het wijnhuis Barbadillo uit Andalusië. Voor de Sherylovers en zuiderse wijnen.
  • Victor van het wijnhuis Castillo de Monjardin uit Navarra. Wijnmaker en zoon van mooie, lekkere Chardonnay wijnen. Een referentie is Spanje.
  • Javier del Blanco met zijn eigen projecten, maakt hem uniek. Aantrekkelijke Bobal- en Garnacha wijnen. Werd ook gevraagd om de unieke druif Prieto Picudo van het wijnhuis Pardevalles uit Bierzo te vertegenwoordigen.
  • Maria Sangenis van het wijnhuis Sangenis & Vaque uit Priorat. Voor de eerste keer als gast bij Vino Santi. Van grootouders, naar ouders, naar dochters, unieke klassieke Priorat wijnen.
  • Silvia van het wijnhuis Valdemar uit de Rioja Alavesa. Een referentie uit La Rioja.
  • Jesus Barranco van het wijnhuis Escudero. Meerdere generaties wijnbouw uit de Rioja Oriental. We kennen hem van zijn vlotte omgang maar ook van zijn o zo knappe wijnen.

Dus al je zin hebt om onze wijnen te ontdekken of onze nieuwe wijnen te proeven, wees dan meer dan welkom.

Met de uitzonderlijke kortingen tijdens dit weekend, is het ook de moment om je wijnen te kiezen voor het eindejaar. Het zijn opportuniteiten die je dient te benutten. Laat deze kans zeker niet liggen.

En als je doorheen het proeven een kleine honger krijgt. Dan kan je deze kleine honger met wat tapas in onze kelderkluis stillen. En dit tegen een democratische prijs.

Je dient je niet vooraf in te schrijven. Iedereen is welkom! Vrienden, familie,…

Wanneer:
zaterdag 19 november  12:00 – 19:00
zondag    20 november  13:00 – 18:00

Waar:
Op het Laar,  2630 Aartselaar

Externe video URL