Aartselaar en Vino Santi Feesten! Jaarmarkt met optredens

🌞 Beleef een onvergetelijke dag op de jaarmarkt in Aartselaar! Vanaf 9:30 tot 15:00 verwelkomen we je op de bruisende feestmarkt in de dorpskern. Geniet van lokale producten, marktkramen en gezellige stands van plaatselijke handelaars en bedrijven.

🍽️ Ook voor de kleine honger en dorst hebben we alles voorzien! Kom vanaf 13:00 langs bij Vino Santi voor heerlijke wijnen, Cava, Sangria en Vermut. Verwen jezelf met een smakelijk broodje Manchegokaas of Jamon Iberico en ontdek ons tapabordje met Spaanse charcuterie.

🎈 Voor de families hebben we een speciaal Familieplein met Fair Trade bar en een DJ-caravan op Klein Laar. Kinderen kunnen zich uitleven op een bouwwerf om hun eigen speeltuigen te creëren. Ook is er een knutselworkshop en gratis grimestand aanwezig.

🌈 Mis het niet: kunstliefhebbers kunnen terecht bij kunstenaarsmART op de parking van de Academie en in café De Drie Hoefijzers. Lokale kunstenaars tonen hun prachtige creaties, van beeldhouwwerk tot schilderijen.

πŸƒβ€β™€οΈ Sportievelingen, doe mee aan de Jogging Dwars door Aartselaar om 19:00! Vanaf 20:30 betreedt de energieke coverband THE JULIETS het podium voor een avond vol feest en singalongs.

🎀 Sluit de avond af om 22:15 met 'Aartselaar Zingt'! Een komische gelegenheidsgroep brengt Nederlandstalige meezingers op een hilarische en eigenwijze manier. 🎡 En vergeet niet, om 22:00 sluit Vino Santi zijn deuren terwijl Aartselaar vrolijk verder blijft zingen! 🍷🎢

πŸ—“οΈ Wanneer: Di 29 augustus 2023, 09:30 - 23:30

πŸ“ Waar: Laar, 2630 Aartselaar

 Mis deze zomerse feestavond niet

πŸ“’ Belangrijke mededeling: Houd er rekening mee dat onze wijnwinkel op woensdag 30 augustus gesloten zal zijn vanwege een schoonmaakactie. We zien je graag weer op onze normale openingstijden.

Afbeelding