Beleef een Week vol Wijnplezier!

๐ŸŒž Voordat je verdergaat,

raden we je aan om deze mail aandachtig te lezen.

De nazomer is in volle gang en dat vieren we.

Van 2 oktober 2023 tot 7 oktober 2023 nemen we deel aan de ATA-handelaarsweek in Aartselaar, en we hebben een reeks fantastische aanbiedingen en activiteiten voor jullie in petto.

๐ŸŽ‰Wat kun je verwachten:

๐ŸทKortingen op wijnen: Tijdens deze week bieden we een korting van 10% op al onze stille wijnen en 5% op onze mousserende wijnen. Dit is het perfecte moment om je favoriete wijnen in te slaan.

๐Ÿฅ‚Raad de wijnwedstrijd: Test je smaakpapillen en doe mee aan onze "Raad de wijn" -wedstrijd. Proef de wijn en raad welke het is. Als je het juist hebt, win je een fles van die wijn!

๐Ÿ‡Speciale gast: Op donderdag 5 oktober 2023 hebben we een speciale gast: Jesus van het wijnhuis Escudero uit Rioja. Vanaf 16u00 kun je de wijnen van Escudero proeven onder zijn deskundige begeleiding. En tot 22u00 ben je welkom in onze wijnkelderkluis voor een glas Escudero-wijn tegen vriendelijke prijzen.

๐Ÿท๐Ÿง€ Wijnbar: Op vrijdag 6 oktober 2023 hebben we de hele dag een doorlopende wijnbar tot 23u00. Kom langs en geniet van een glas wijn uit ons assortiment, eventueel vergezeld van een tapasbord. Geen reservering nodig!

๐Ÿ†๐Ÿ‡WijnQuiz: Op zaterdag 7 oktober 2023 organiseren we een spannende wijnQuiz onder begeleiding van Roberto en Bernadette. Kom om 19u00 langs en neem deel aan de Quiz. Voor deelnemers zijn er maximaal 24 plaatsen beschikbaar in groepen van maximaal 4 personen. Inschrijven is verplicht via ons inschrijvingsformulier, en je ontvangt een bevestiging per e-mail. We hebben prijzen voor de top 3 winnaars!

Mis deze speciale week vol wijnplezier niet. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen te proosten op een geweldige tijd. ๐Ÿฅ‚

Weekend van de Klant 2023

in Belgiรซ op 30 september en 1 oktober.

Koop bij deelnemende handelaars en win prijzen.

Nationale wedstrijd met o.a. een elektrische fiets, gratis stroom, ballonvaart, weekendje weg, vakantiecheque, koekjes, en snoep.

Scan QR-codes bij deelnemende handelaren.