BRANDY GRAN RESERVA SOLERA

Brandy Solera Gran Reserva Barbadillo
De perfecte metgezel na het dinner.
€ 92,85
Op bestelling
Categorie
Alcohol %
40.00
Inhoud
0.75 l
Deze zeer gewaardeerde brandewijn wordt geproduceerd volgens de traditionele criaderas en soleras- methode en rekent op meer dan 20 jaar, zoals geverifieerd door de raad van toezicht van de DO Brandy de Jerez

Wijnfiche BRANDY GRAN RESERVA SOLERA

Deze zeer gewaardeerde brandewijn wordt geproduceerd volgens de traditionele criaderas en soleras- methode en rekent op meer dan 20 jaar, zoals geverifieerd door de raad van toezicht van de DO Brandy de Jerez.
Vanwege de leeftijd van deze brandewijn is de productie ervan strikt beperkt. Elke fles is genummerd en ondertekend door de supervisor van het wijnhuis, die de verantwoordelijkheid draagt om zo'n waardevolle brandewijn te bewaren.

Alcoholgehalte: 40°

Vinificatie
Rijping volgens het traditionele systeem van criaderas en soleras gedurende meer dan 20 jaar in Amerikaanse eiken Oloroso vaten, in de wijnkelder van Las Pastoras.
Smaakimpressie
Mooie gouden amber-mahonie kleur met groenige reflecties. Sterke aroma's van houtige balsamico en vanille karakter. Warm, vurig en droog, overheerst door de geroosterde, bijna verbrande tonen van oud hout. de perfecte metgezel voor een lange borrel na het diner.
Wijnhuis
Klimaat
Appelatie
Druivenrassen
Bodem
Serveertemperatuur
Kamertemperatuur
Categorie
Alcohol %
40.00
Inhoud
0.75 l
Aroma intensiteit
Licht
Gemiddeld
Uitgesproken
Afdronk
Kort
Gemiddeld
Lang
Body (mondgevoel)
Licht
Gemiddeld
Vol
Externe video URL