GIFTBOX DE BARDOS

Giftbox De Bardos
Neem de tijd om een glas leven te proeven
€ 49,60
Op bestelling
Categorie
Inhoud
0.75 l (3x)
Bardos Verdejo: Strogele kleur met groene tinten. Intense aroma's van citrus en perzik combineren met gemaaid gras, citroen, balsamico en minerale tonen. Volle wijn met lange afdronk. Een goed geïntegreerde zuurtegraad en een karakteristieke afdronk met een toets van venkel. Slaatjes, oosterse gerechten, asperges, witte vis en schaaldieren 100% Verdejo Regio: Rueda Bardos Ars Romántica Crianza Deze wijn heeft een diepe kersrode kleur met paarse rand en een aantrekkelijke neus met veel fruit en zoethout, gecombineerd met tonen van het 14 maanden rijpen in Franse eiken vaten. Hij heeft veel body met afgeronde tannines en een aangename afdronk van zwart fruit en kreupelhout. 100% Tinta del pais (tempranillo). Regio: Ribera del Duero Bardos Ars Mítica Reserva Ars Mítica is een moderne, zeer gestructureerde en complexe wijn gemaakt van prachtig geselecteerde druiven. De rijping gebeurd gedurende 16 maanden in nieuwe Franse eiken vaten. Alleen gemaakt voor hoogwaardige wijnen. Zeer beperkte productie. Cherry Red met hints van paars. Zeer intens, uiterst complex boeket, met rode bessen, balsamico noten door de aanwezigheid van Cabernet Sauvignon, kruiden en chocolade. Krachtig, gestructureerd en volwassen, maar fris en zeer lang en hardnekkig van afdronk. Tinta del País (tempranillo) 90% en Cabernet Sauvignon 10% Regio: Ribera del Duero

Wijnfiche GIFTBOX DE BARDOS

In het zwaarste en koudste gebied van de Ribera del Duero, op meer dan 940 meter boven zeeniveau, tussen de dorpen Fuentemolinos en Moradillo de Roa, is een collectie wijnen ontstaan ter ere van alle mannen en vrouwen die hun leven wijden aan de wijngaard.
El Páramo de Corcos is de meest verrassende en minder bekende streek van de Ribera, tienduizend hectare vlak landschap, waar alleen de dappersten het land het hele jaar door onder extreme omstandigheden weten te bewerken. Zij zijn de authentieke wijnboeren.
Hier zijn alleen de sterkste wijngaarden in staat om extreem droge zomers en eindeloos lange, strenge winters te overleven, om ons de meest begeerde druif van de hele appellatie te bieden. De druiven die bij Bodegas Bardos worden gebruikt om een collectie elegante, zeer frisse wijnen met soepele tannines te bereiden.
 

 

Smaakimpressie
Bardos Verdejo:
Strogele kleur met groene tinten. Intense aroma's van citrus en perzik combineren met gemaaid gras, citroen, balsamico en minerale tonen. Volle wijn met lange afdronk. Een goed geïntegreerde zuurtegraad en een karakteristieke afdronk met een toets van venkel.
Slaatjes, oosterse gerechten, asperges, witte vis en schaaldieren
100% Verdejo
Regio: Rueda

Bardos Ars Romántica Crianza
Deze wijn heeft een diepe kersrode kleur met paarse rand en een aantrekkelijke neus met veel fruit en zoethout, gecombineerd met tonen van het 14 maanden rijpen in Franse eiken vaten. Hij heeft veel body met afgeronde tannines en een aangename afdronk van zwart fruit en kreupelhout.
100% Tinta del pais (tempranillo).
Regio: Ribera del Duero

Bardos Ars Mítica Reserva
Ars Mítica is een moderne, zeer gestructureerde en complexe wijn gemaakt van prachtig geselecteerde druiven. De rijping gebeurd gedurende 16 maanden in nieuwe Franse eiken vaten. Alleen gemaakt voor hoogwaardige wijnen. Zeer beperkte productie. Cherry Red met hints van paars. Zeer intens, uiterst complex boeket, met rode bessen, balsamico noten door de aanwezigheid van Cabernet Sauvignon, kruiden en chocolade. Krachtig, gestructureerd en volwassen, maar fris en zeer lang en hardnekkig van afdronk.
Tinta del País (tempranillo) 90% en Cabernet Sauvignon 10%
Regio: Ribera del Duero
Categorie
Inhoud
0.75 l (3x)
Externe video URL