Jaarlijkse braderij - 24 juni 2023

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Op zaterdag 24 juni 2023 vindt de Zomerhappening met braderij plaats in Aartselaar, georganiseerd door de ATA handelaars. Het belooft een dag vol gezelligheid en vertier te worden in onze prachtige gemeente.

Vanaf 11 uur tot 18 uur 's avonds kun je jezelf onderdompelen in de braderij. Je kunt struinen langs kraampjes vol leuke spulletjes, genieten van verschillende optredens en je laten verbazen door demonstraties. Het wordt een feest voor jong en oud, waar je zeker een glimlach op je gezicht zult krijgen.

En alsof dat nog niet genoeg is, blijft het feest nog doorgaan op het Laar! De horecagelegenheden en de kleine kermis zullen daar tot middernacht open zijn, zodat je de hele dag en avond kunt blijven genieten van de gezelligheid.

Mocht je even behoefte hebben aan een moment van rust en ontspanning, dan nodigen we je uit om plaats te nemen op het terras van Vino Santi. Hier kun je genieten van een verfrissend glas wijn of andere lekkernijen die we met liefde voor je serveren. Bij Vino Santi kun je wijnen per glas of fles bestellen, maar ook genieten van een heerlijke Vermut of Sangria. En om de honger te stillen, hebben we Spaanse lekkernijen die perfect samengaan met onze wijnen. Het is de ideale plek om even op adem te komen en te genieten van de levendige sfeer om je heen.

We hopen je op 24 juni tussen 13 uur 's middags en middernacht te mogen verwelkomen. Kom samen met je vrienden en familie en beleef een dag vol plezier, lekker eten en goede wijn!

Afbeelding