Wijn-sational! Kom proeven op onze Lenteproeverij van Spaanse wijnen!

Hola amigos! 

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de lente is in aantocht. Dat betekent maar één ding: het is weer tijd voor onze jaarlijkse Lenteproeverij van Spaanse wijnen! 

Kom langs en geniet in een gezellige en familiaire sfeer van ons uniek assortiment Spaanse wijnen. Onze Spaanse wijnboeren staan voor jullie klaar om jullie te begeleiden tijdens deze heerlijke wijnproeverij. 

Dit jaar hebben we niet één, maar twee nieuwe wijnhuizen die hun wijnen komen voorstellen: Celler Xavier Clua uit Terra Alta en Bodegas Pinna Fidelis uit Ribera del Duero. Een unieke kans om hun verrukkelijke wijnen te ontdekken en te proeven. 

Naast deze twee nieuwe wijnhuizen, kan je uiteraard ook wijnen proeven uit andere bekende regio's zoals Rias Baixas, Penedes, Somontano, Jerez, Utiel-Requena, Cariñena en nog veel meer! 

Heb je honger gekregen van al dat proeven? Geen nood, onze Spaanse specialiteiten in samenwerking met Tapabar uit Antwerpen zorgen ervoor dat je smaakpapillen ook op culinair vlak verwend worden. 

Nodig gerust je vrienden, familie en kennissen uit, want iedereen is welkom op ons degustatieweekend. Tijdens dit weekend hebben we uitzonderlijke promoties voor jullie in petto. 

Dus, haal die agenda's boven en noteer alvast het weekend van zaterdag 6 mei 2023 van 12u tot 19u en zondag 7 mei 2023 van 12u tot 18u. We verwachten jullie op het Laar 13 te Aartselaar. 

¡Salud en tot dan!

Afbeelding