Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Betalen

Betaalmethodes

In de webshop van Vino Santi kunt u op verschillende manieren betalen:

Via bankkaart (Bancontact / Mistercash)
Hoe werkt het?
Op de pagina waar u uw bestelling kunt afrekenen, kiest u de betaalmethode waarmee u wenst te betalen.  U voert de gegevens van uw kaart (uw naam, nummer en de geldigheidsdatum van uw kaart) in via onze beveiligde SSL procedure en samen met Ogone en uw creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte en veilige afhandeling van uw bestelling.  Als uw betaling wordt geaccepteerd, wordt u bestelling doorgevoerd en krijgt u vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

Veiligheid

Wat en wie is Ogone?
Ogone is een beveiligd betaalsysteem dat uw financiële gegevens op een veilige manier verzamelt en ze door geeft aan de bankinstelling die de financiële transactie uitvoert. De veiligheid van online betalingen is voor Ogone een voortdurende zorg. Als markleider (Payment Service Providers) beschikt Ogone dan ook over alle nodige certificaten en goedkeuringen van de financiële instellingen/banken om gevoelige informatie te behandelen.

Wat is 3-D Secure en SecureCode bij kredietkaarten?
3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Hoe werkt het?
Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

WIJNWINKEL Vino Santi.

vinosantiLaar 13 / 1

Aartselaar

Belgium

+32 (0) 3 337 97 79

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Connect

Log In or Register